Op zoek naar hoog presterende vetten voor het smeren van miniatuurmechanismen? Wij bieden u een breed assortiment aan hoogwaardige vetten onder de merknamen FOMLUBE® en Berulub.

Het smeren van miniatuurmechanismen in bijvoorbeeld miniatuursystemen is een speciaal gebied van smeerwetenschap en technologie. De wrijfelementen hebben meestal zeer kleine afmetingen, denk bijvoorbeeld aan onderdelen in horloges of precisie instrumenten.

Het is de uitdaging om de beste oplossing te vinden voor levensduur smering door wrijving en slijtage te verminderen en de levensduur van u miniatuurmechanismen te verlengen. Wij hebben de expertise om uw wensen te beoordelen, uw opties te evalueren en het juiste smeermiddel voor de juiste toepassing te selecteren. Onze producten FOMLUBE® en Berulub kunnen gebruikt  worden in onderdelen in voertuigen, huishoudelijke apparaten, precisie apparatuur enzovoort.

Benieuwd naar ons productgamma voor de industrie Fijnmechanica? Bekijk hier het volledige overzicht met alle types FOMLUBE® en Berulub.

Neem contact op! 

© FenS b.v. 2022
Realisatie: DORST communicatie | Ontwerp: DMARC