11 apr 2023

Bezoek onze stand op het Clean Event 18 april!

18 april 2023 is het weer zover: het Clean Event! Wij presenteren hier de productserie deconex® High Purity Cleaners (HPC), geschikt voor ASML Grade 1 en 2 reinheid. Je vindt ons in stand nr. 11. Martin Leuenberger van Borer geeft tijdens het event een lezing over deconex® HPC. Wil jij hierbij zijn? Registreer dan gelijk je gratis bezoek!

Wat is het Clean Event?

Het Clean Event gaat over industriële reinheid en geeft je handvatten om aan de strenge reinheidseisen van ASML en Thermo Fisher Scientific te voldoen. Hoe zet je een betrouwbaar en efficiënt proces op om aan de vereiste reinheid te voldoen? Het doel van het Clean Event is kennis delen. Dit doen we met een uitgebreid lezingprogramma en door professionals met elkaar te verbinden op de beursvloer.

Clean23 geeft je antwoord op vragen zoals:

  • Welk reinigingssysteem moet ik kiezen?
  • Welke reinigingschemie moet ik kiezen?
  • Wat is de invloed van oppervlakte ruwheid?
  • In welke productiefase worden de onderdelen gereinigd, bijvoorbeeld voorreiniging, reiniging tussen twee bewerkingsstappen of eindreiniging vóór assemblage of verpakking?
  • Wat is de invloed van mijn koelsmeermiddel?
  • Hoe komt mijn bedrijf naar een hoger reinheidsniveau?
  • Wat is de beste manier om verontreiniging door deeltjes te inspecteren (en te kwantificeren)?
  • Zelf reinigen of uitbesteden?

Voor wie is Clean23?

Het Clean Event is gericht op OEMs en de toeleverketen van ASML en Thermo Fisher Scientific.

Waarom onze stand bezoeken tijdens het Clean Event?

Om kennis te maken met de precisiereinigers van Borer: deconex® High Purity Cleaners (HPC). De productserie biedt reproduceerbare reinigingsresultaten en voldoet aan ASML Grade 1 en Grade 2 reinheid. Daarnaast zijn de precisiereinigers ook geschikt voor hoog vacuümtoepassingen. Meer weten over deconex HPC in hoog vacuümtoepassingen? Kom naar de lezing op dinsdag 18 april om 14.00 uur of bezoek onze stand (nr. 11) deze dag!

Terug naar het overzicht