11 apr 2023

Zien we jouw op De Nederlandse Metaal Dagen 2023?

Je bent van harte uitgenodigd op onze stand B060 tijdens De Nederlandse Metaal Dagen!

We verwelkomen je graag op onze stand tussen 19 en 21 april in de Brabanthallen. Kom alles te weten over de BECHEM Avantin 451, die nu ook gecertificeerd is voor Grade 2 reinheid door OMNEO Systems.

Waarom een bezoek brengen aan De Nederlandse Metaal Dagen?

De Nederlandse Metaal Dagen is een event gericht op de professionals uit de metaalindustrie waarbij de ‘oplossing’ centraal staat. Dit zijn oplossingen om slimmer en efficiënter te produceren en om minder afhankelijk te zijn van lange toeleveringslijnen. De industrie is de laatste jaren flink veranderd en liet ons realiseren hoe kwetsbaar lange toeleveringslijnen zijn. Denk aan de Pandemie en de blokkade in het Suezkanaal. De industrie moet gaan investeren in Smart Manufacturing om te kunnen concurreren met lagelonenlanden en de krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Waarom een bezoek brengen aan stand B060?

Om FenS te bezoeken natuurlijk! En om kennis te maken met BECHEM Avantin 451: het koelsmeermiddel dat gecertificeerd is voor ASML Grade 2 reinheid! Dit watermengbare koelsmeermiddel is onderdeel van de nieuwe BECHEM Avantin 400 serie. Deze productserie blinkt uit in zijn lage navulconcentratie en omdat hij vrij is van Boorzuur en Formaldehyde. De Avantin 400 serie draagt bij aan Smart Manufacturing omdat je minder koelsmeermiddel verbruikt. De koelolie is zeer zuinig in gebruik dankzij zijn lage navulconcentratie.

 

Meer weten? We praten je graag bij op stand B060!

Terug naar het overzicht