Internationaal opererend

Als specialist op het gebied van levensduursmering en precisiereiniging bieden wij u hoog presterende synthetische smeermiddelen en precisiereinigers. De producten stellen u in staat om efficiënter te produceren en dus kosten te besparen!

Flexibel en servicegericht

In onze dagelijkse werkzaamheden staan de woorden kwaliteit, flexibiliteit en service centraal. Door deze componenten te combineren geniet u van een uittekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij geloven in een waardevolle relatie met onze klanten en werken hier iedere dag aan.

30 jaar ervaring

FenS is opgericht in 1990. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring beschikken wij over uitgebreide technische expertise. Hierdoor profiteert u als klant dagelijks van onze best passende oplossing op het gebied van smering en precisiereiniging.

Leveren uit voorraad

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf en de uitgebreide voorraad in ons magazijn in Goes zijn wij in staat om snel te leveren.

Uitgebreide technische ondersteuning

Wij helpen u bij het beantwoorden van uw technische vraagstukken en adviseren u bij het vinden van het juiste product voor uw toepassing. Ook ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw proces om efficiënter te produceren

Heeft u vragen?

Neem contact op!

© FenS b.v. 2020
Realisatie: DORST communicatie | Ontwerp: DMARC