03 Oct 2022

FenS benoemt als Europese partner van Solvay Fluorolink® PFPE.

Solvay benoemt FenS als Europese partner voor haar smeermiddelen van Fluorolink® PFPE.
De reden voor deze samenwerking – die onmiddellijk ingaat – is om ervoor te zorgen dat alle Europese Fluorolink ®-klanten van Solvay, kunnen blijven profiteren van technische ondersteuning, service en marktkennis.

Over de samenwerking
Solvay heeft ons gekozen als Europese partner voor Fluorolink® omdat onze strategie en serviceniveau naadloos aansluit op hun beleid. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van smeermiddelen speelden hierin ook een grote rol. Daarnaast is Fluorolink® een mooie aanvulling op ons huidige assortiment gefluorideerde smeermiddelen zoals Fomblin® PFPE.

Over Fluorolink® PFPE vloeistoffen
Fluorolink® PFPE zijn oppervlakte vloeistoffen gebaseerd op bifunctionele perfluorpolyetherstructuur. De gefluoreerde vloeistoffen dienen enerzijds als coating, en anderzijds als bouwsteen van een mengsel. Voordelen van  Fluorolink® zijn dat ze beschermen tegen water, olie, vlekken, vuil en om de oppervlakte energie te verminderen, ongeacht in welke vorm ze gebruikt worden.

Over Solvay Specialty Polymers
Solvay Specialty Polymers vervaardigt meer dan 1500 producten van 35 verschillende merken. Van hoogwaardige polymeren – fluorpolymeren, fluorelastomeren, fluorvloeistoffen, semi-aromatische polyamiden, sulfoonpolymeren, aromatische ultrapolymeren tot polymeren met hoge barrièrewaarde en vernette hoogwaardige verbindingen. Voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaart, alternatieve energie, auto’s, gezondheidszorg, membranen, olie en gas, verpakking, sanitair, halfgeleiders, draad en kabel en andere industrieën.

Meer weten over Fluorolink® PFPE?
Terug naar het overzicht