Corrosiebeschermers

Hoe voorkom je corrosie aan je behandelde metalen onderdeel tijdens opslag en transport? Met Beruprotect! Deze corrosiebeschermer beschermt jouw metalen onderdelen tegen corrosie voor zowel korte als langdurige opslag en transportroutes.

Belangrijkste voordelen van Beruprotect:

Beruprotect is verkrijgbaar als dunfilmconservering, corrosie beschermende olie, wateroplosbaar corrosiebeschermingsconcentraat en als gemakkelijk toepasbare corrosie beschermingsspray.

  • Biedt langere bescherming dan concurrerende producten
  • Vrij van aromatische koolwaterstoffen
  • Vrij van zware metalen
  • Neutraal in geur
Meer informatie

Meer dan 1000+ bedrijven gingen u voor

FenS - Schramme Industries

Eén leverancier voor al Schramme’s metaalbewerkingsvloeistoffen

Eén leverancier voor al je metaalbewerkingsvloeistoffen, handig toch? Schramme vindt van wel! Met hun unieke 'one piece flow' productie heeft Schramme flexibiliteit en stabiliteit hoog op de agenda staan. Benieuwd hoe de metaalbewerkingsvloeistoffen van FenS bijdragen aan een flexibele en uiterst stabiele productie?

Bekijk project
Verschillende opdrachtgevers

De verschillende soorten Beruprotect corrosiebeschermers

Welke soort Beruprotect kies je? Deze keuze is onder andere afhankelijk van aspecten als opslaglocatie, opslagduur en transportroute. Hier vind je meer informatie over de verschillende soorten Beruprotect en waar je op moet letten bij het kiezen van een corrosiebeschermer.

Beruprotect dunfilmconservering

Worden je onderdelen binnen opgeslagen of is het onderdeel al gereinigd met Beruclean 5000? Dan adviseren we Beruprotect dunfilmconservering! Beruprotect dunfilmconservering is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van onderdelen tegen corrosie bij tijdelijke interne opslag. Of voor onderdelen die na opslag gemakkelijk te reinigen moeten zijn voor verdere verwerking van het onderdeel.

Of omdat Beruclean 5000 is afgestemd op de volgende processtappen, naast reiniging heeft Beruclean 5000 ook een corrosie werende werking. Hierdoor zit er al een heel dun laagje corrosiebescherming op het onderdeel na reiniging. Een dunfilmconservering biedt dan voldoende corrosiebescherming.

Beruprotect dunfilmconservering vormt een hele dunne vaseline-achtige laag op het te beschermen onderdeel. De laagdiktes varieert tussen 0,7 of 1 micron, afhankelijk van het type Beruprotect. De dunfilmconservering biedt een uitstekende corrosiebescherming, tot wel 12 maanden bij interne opslag. Dit komt door het de goede kwaliteit en hoge percentage corrosie werende componenten in het product. In tegenstelling tot concurrerende producten, waar het percentage corrosie werende componenten lager is. Hierdoor bieden concurrerende producten minder lang bescherming tegen corrosie dan Beruprotect.

Voordeel van een dunfilmconservering is dat het heel gemakkelijk te reinigen is, omdat de beschermlaag zo dun is. In tegenstelling tot een waxachtige corrosiebeschermer bijvoorbeeld, deze laag is veel dikker en moeilijker te reinigen. Daarnaast zijn de Beruprotect dunfilmconservering producten niet schadelijk voor je personeel. De producten zijn namelijk vrij van aromaten en dus neutraal van geur.

Beruprotect corrosie beschermende concentraten

Indien een oplosmiddel als corrosiebeschermer niet gewenst is, raden wij Beruprotect concentraat aan. Berurpotect concentraat is een emulsie en verkrijgbaar als olieachtige film en als waxachtige film. Daarnaast zijn de concentraten watermengbaar. Ze kunnen zowel verdund als onverdund worden toegepast en vormen een stabiele film. Beruprotect concentraten hebben een werkingstemperatuur van +20 °C tot +60 °C. De corrosie beschermende concentraten bieden tot 9 a 12 maanden bescherming bij interne opslag. Dit is afhankelijk van de gebruiksconcentratie.

Beruprotect corrosie beschermende oliën

Heb je onderdelen met kleine gaatjes of moeilijk bereikbare plekken? Of juist bulkmateriaal zoals staven en buizen? Maak dan gebruik van Beruprotect M olie, verkrijgbaar in hoge en lage viscositeiten. Deze corrosie beschermende olie beschikt over goede kruipeigenschappen. Hoe lager de viscositeit hoe vloeibaarder de olie. Hierdoor kruipt de olie op alle plekken waardoor kleine gaatjes ook beschermt zijn tegen corrosie.

Beruprotect M hoge viscositeiten zijn beter geschikt voor bulkmateriaal zoals stalen staven en buizen. Omdat dit grote oppervlakken betreft werkt een corrosie beschermende olie efficiënter. Dankzij de goede kruipende eigenschappen kruipt de olie zelf over het grote oppervlak. Beruprotect met hoge viscositeit biedt een betere en langere bescherming van het oppervlak dankzij de waxachtige laag. Hoe hoger de viscositeit des te dikker de corrosie beschermende laag. Bij interne opslag bieden de hoge viscositeit oliën wel 6 tot 12 maanden bescherming. De hoge viscositeit Beruprotect is ook geschikt voor externe opslag. Afhankelijk van de viscositeit biedt de corrosiebeschermer tot wel 6 maanden bescherming.

Beruprotect sprays

Vereist je onderdeel extra lange bescherming op moeilijk bereikbare plaatsen? Kies dan voor Beruprotect sprays! Met een spray kun je de corrosiebescherming heel gericht en nauwkeurig aanbrengen. Dankzij de goede kruipeigenschappen van de spray komt de olieachtige film ook in moeilijkbereikbare, kleine gaatjes. De spray is verkrijgbaar als olieachtige- en als waxachtige film. Beruprotect spray verlengt de levensduur van je machines en metalen onderdelen dankzij uitstekende corrosiebescherming.

Heb je te maken met extreme omstandigheden? Gebruik dan Beruprotect waxachtige spray. Deze spray beschikt over uitstekende hechtingseigenschappen en biedt langdurige bescherming tegen corrosie, tot wel 2 jaar. De waxachtige spray is zelfs geschikt voor zoutwater omgevingen.

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Groepsfoto FenS