Meer dan 100+ bedrijven gingen u voor

FenS - Schramme Industries
Smeeroplossingen metaalbewerking

Eén leverancier voor al Schramme’s metaalbewerkingsvloeistoffen

Eén leverancier voor al je metaalbewerkingsvloeistoffen, handig toch? Schramme vindt van wel! Met hun unieke 'one piece flow' productie heeft Schramme flexibiliteit en stabiliteit hoog op de agenda staan. Benieuwd hoe de metaalbewerkingsvloeistoffen van FenS bijdragen aan een flexibele en uiterst stabiele productie?

Bekijk project
FenS -

‘Een betrouwbare leverancier, omdat ze hun afspraken nakomen’

‘De samenwerking is eigenlijk probleemloos. Ik hoef er niet eens over na te denken. Als de rest van mijn leverancierspakket net zo probleemloos en makkelijk zou functioneren als FenS zou ik een heel blij man zijn’ aldus Lamers High Tech Systems. Benieuwd hoe een 'probleemloze' samenwerking met FenS eruit ziet?

Bekijk project
FenS -
Smeermiddelen en vloeistoffen

‘Een zuurstofveilige samenwerking met The Gas Professionals’

Voor Nippon Gases is veiligheid prioriteit nummer één, dit brengt strenge eisen met zich mee als het gaat om smeermiddelen in zuurstofrijke omgevingen. Met onze PFPE smeermiddelen dragen we bij aan de veiligheid in het verwerkingsproces van gassen en zuurstof. Benieuwd welke producten Nippon Gases gebruikt? Je leest het hier!

Bekijk project
FenS -
Smeermiddelen en vloeistoffen

Smeermiddelen die 3 keer zolang mee gaan

Poppies Master Bakker heeft als doel de hoogst haalbare score te behalen tijdens hun voedselveilige audit. Wij ondersteunen Poppies hierbij door NSF-H1 gecertificeerde en kostenbesparende smeermiddelen te implementeren. Waar Poppies voorheen ieder jaar de olie moest vervangen, wordt de olie van FenS al voor het 3e jaar gebruikt.

Bekijk project
FenS -
Watergedragen en oplosmiddel precisiereinigers

Schone onderdelen met één reinigingsgang

Met één reinigingsgang de gewenste mate van reinheid bereiken, dat was de uitdaging die Ceratizit ons voorlegde. Dit is gelukt door een persoonlijk procesvoorstel, uitvoeren van testen en de juiste kennis en knowhow. Een grote efficiencyslag in het productieproces en een kosten- en tijdbesparing zijn het resultaat!

Bekijk project
FenS -
Smeermiddelen en vloeistoffen

FenS is er ook voor specialistische productieprocessen met hoge eisen

Primus Wafer Paper maakt ouwel, een specialistisch en uniek proces met specifieke eisen. Dankzij onze speciale, voedselveilige smeermiddelen en technische ondersteuning loopt het productieproces gesmeerd en kan Primus doen waar ze goed in zijn, ouwel maken! “Ze denken altijd mee met de klant en dat is wel heel erg prettig. En ze kunnen voldoen in specialistische zaken met speciale aanvragen” aldus Dhr. Moorman van Primus Wafer Paper.

Bekijk project
FenS -
Smeermiddelen en vloeistoffen

Minder verspilling met BECHEM smeermiddelen

Bij PeelPioneers zit duurzaamheid en innovatie in hun DNA. Dus ook de smeermiddelen moeten duurzaam zijn, maar dat niet alleen, ook kwaliteit en voedselveiligheid zijn belangrijke eisen voor de smeermiddelen van PeelPioneers. De voedselveilige BECHEM smeermiddelen voldoen aan deze eisen! Benieuwd hoe onze smeermiddelen op een duurzame manier bijdragen?

Bekijk project

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Groepsfoto FenS