Reinigers

Ben je op zoek naar reinigers voor de metaalbewerkingsindustrie? Ontdek dan de alkalische, neutrale en oplosmiddelhoudende reinigers van Bechem: Beruclean.

Voordelen van Beruclean

Beruclean: het residuvrij reinigen van alle procesvloeistoffen in de metaalbewerking. Geschikt voor alle oppervlakken met de meest uiteenlopende applicatiemethodes.

  • Universeel inzetbaar
  • Uitstekend vet- en vuil oplossend vermogen
  • Geen storende schuimvorming, ook niet bij hoge druktoepassingen
  • Goede tijdelijke corrosiebescherming
  • Lage verwerkingstemperatuur
Stel direct je vraag

Meer dan 1000+ bedrijven gingen u voor

FenS - Schramme Industries

Eén leverancier voor al Schramme’s metaalbewerkingsvloeistoffen

Eén leverancier voor al je metaalbewerkingsvloeistoffen, handig toch? Schramme vindt van wel! Met hun unieke 'one piece flow' productie heeft Schramme flexibiliteit en stabiliteit hoog op de agenda staan. Benieuwd hoe de metaalbewerkingsvloeistoffen van FenS bijdragen aan een flexibele en uiterst stabiele productie?

Bekijk project
Verschillende opdrachtgevers

Verschillende soorten Beruclean

Je wilt natuurlijk een schoon onderdeel, maar je wilt ook efficiënt produceren, toch? Dan is de keuze van het juiste reinigingsmiddel heel belangrijk. Maar hoe kies je het juiste reinigingsmiddel voor je onderdeel? Je leest meer over onze verschillende soorten reinigers, hun voordelen en hun toepassingen.

Waterige reinigers voor metaalbewerking

Neutrale reinigers
Wil je staal, non-ferro metalen of aluminium reinigen? Dan is neutrale reiniger van Beruclean misschien wel geschikt! Beruclean neutrale reinigers hebben een uitstekend demulgerend effect en voorkomen schuimvorming, zelfs bij lage temperaturen en hoge druk. Daarnaast beschikken de reinigers over een in-proces corrosiebescherming en zorgen ze voor een zelfreinigend effect in het was-systeem.

Je bespaart kosten met de neutrale reiniger van Beruclean dankzij zijn sterke concentratie en brede toepassingsgebied. Hierdoor verbruik je minder product en verminder je het aantal verschillende producten in stock.

Mild- en hoog alkalische reinigers

Maak je gebruik van ultrasone, sproei- en dompelreinigingsprocessen en wil je zinken, aluminium en non-ferrometalen reinigen? Dan adviseren we mild alkalische Beruclean reinigingsmiddelen.
De mild alkalische Beruclean reiniger kan in sproei reinigingsprocessen worden gebruikt bij temperaturen van +30 °C tot +60 °C. Voor ultrasoon reinigingsprocessen geldt een temperatuur van +30 °C tot +70 °C, en bij dompel reinigingsprocessen een temperatuur van +30 °C tot +80 °C.

Ferrometalen reinigen in ultrasone, sproei- en dompelreinigingsprocessen? Dan zijn hoog alkalische Beruclean reinigingsmiddelen geschikt! De hoog alkalische reinigers kunnen gebruikt worden bij temperaturen van +50 °C tot +80 °C in dompel-, sproei- en ultrasoon reiniging processen.
De Hoog alkalische Beruclean reinigers zijn vrij van complexvormers en tensiden.

Zuurhoudende reinigers

Roestvrij staal (RVS) of keramisch materiaal reinigen? Ontdek dan de voordelen van zuurhoudende Beruclean reinigers. Dankzij hun hoog oplossend vermogen verwijderen deze reinigers organische en anorganische afzettingen. Zoals bijvoorbeeld verkalkingen en ander in zuur oplosbare onzuiverheden.
De zuurhoudende Beruclean reinigers worden gebruikt in dompelontvetting bij temperaturen van +30 °C tot +80 °C, handmatige reiniging en verdund in hogedruk reinigers.

Oplosmiddelhoudende reinigers voor metaalbewerking

Metalen onderdelen, halffabricaten systemen of gereedschappen
reinigen? Beruclean koolwaterstofreinigers bieden de oplosing! Deze Beruclean serie is bijzonder geschikt voor het reinigen van organische verontreinigen zoals olie of vet.
De Beruclean koud reinigers zijn bijna allemaal vrij van aromatische verbindingen. Daarnaast beschikken de koud reinigers over een smal kooktraject, korte droogtijden en zijn laag in verbruik.

Of zoek je een milieuvriendelijke koud reiniger? Dan bieden we je de Beruclean ECO aan. Deze reiniger bestaat uit goed biologisch afbreekbare stoffen en is dus geschikt voor milieugevoelige omgevingen.

Vraag advies

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Groepsfoto FenS