Schramme Industries

Eén leverancier voor al Schramme's metaalbewerkingsvloeistoffen

Het Belgische productiebedrijf Schramme heeft een ‘one piece flow’ productie. Door de perfecte programmering van de robot is de insteltijd NUL, dit levert een hele hoge productiviteit en flexibiliteit van het machinepark op. Voor de eindklanten van Schramme betekent dit een een ruime productvariatie die gepaard gaat met lage kosten. Minimale seriegrootte en inkoopvolume zijn verleden tijd.

Schramme en FenS: een stabiele samenwerking

Stabiliteit en flexibiliteit staan hoog op agenda bij Schramme. Hun proces loopt volledig automatisch en alles is op elkaar ingespeeld. Het proces moet hyper stabiel zijn. Maar stabiliteit van het proces gaat hand in hand met een stabiele leveranciersrelatie. Schramme moet kunnen rekenen op zijn leveranciers en verwacht snelle, vakkundige service wanneer dit nodig is.

Wij bieden Schramme deze stabiliteit door kwalitatief goede koelsmeermiddelen en door afspraken na te komen, we doen wat we beloven. Onze gespecialiseerde accountmanager Steven Rousseau woont in Oost-Vlaanderen te België en staat letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant. Hij kan binnen een geringe tijd bij Schramme zijn wanneer dit nodig is.

Advies nodig?

Met het probleem wat ik had belde ik Steven en de dag daarna stond hij hier om de nodige metingen en de juiste aanpassingen te doen waardoor alles nu perfect verloopt. Daar kan ik niks anders van zeggen dan dat het zeer goed is” aldus Lorenzo Coene, Productin Manager bij Schramme Industries.

Dicht bij de klant

De Belgische accountmanager Steven Rousseau gaat regelmatig langs bij Schramme om de koelvloeistoffen te controleren. Zijn alle waardes nog goed? Op die manier kan Steven bijsturen indien nodig, helpen we eventuele problemen voorkomen en waarborgen we de kwaliteit van de koelolie.  Want als het probleem met het koelsmeermiddel zichtbaar wordt, ben je al te laat. “Het is voor ons wel gemakkelijk dat dat extern in de gaten wordt gehouden” aldus Lorenzo Coene,

Contact opnemen met Steven?
Magazijn Schramme

Meer informatie?

Neem contact met ons op

FenS groepsfoto personeel