Lamers High Tech Systems

FenS is een betrouwbare leverancier, omdat ze hun afspraken nakomen

Lamers High Tech Systems is voorkeursleverancier van hightech OEM’s. Lamers produceert systemen voor transport, beheer en distributie van zuivere vloeistoffen en gassen voor bedrijven in de halfgeleider-, lucht- en ruimtevaartindustrie.

De uitdaging in het productieproces van Lamers High Tech Systems

Er worden zeer hoge eisen gesteld aan het productieproces van Lamers om te kunnen voldoen aan de standaard specificaties van hun klanten. Het assembleren van producten gebeurt in een cleanroom, met de grootste zorg en hoge precisie. Sporen van vervuiling of deeltjes zijn funest voor het productieproces. De smeermiddelen die Lamers gebruikt bij het assembleren in de cleanroom moeten ook aan de hoge eisen voldoen. Daarom maken zij gebruik van het door hun klant voorgeschreven smeermiddel, namelijk Fomlube GRM 60. Fomlube GRM 60 is een PFPE vet en zorgt voor levenslange smering en lage uitgassingswaarden. Daarnaast kan het veilig gebruikt worden als afdichting of smeermiddel in vacuümsystemen.

Advies nodig?

De samenwerking tussen Lamers en FenS

Lamers High Tech Systems omschrijft ons als een betrouwbare, kundige en flexibele leverancier. ‘Kundig in de zin van weten waarover je het hebt, bij vragen kunnen ze je gewoon helpen. Betrouwbaar in de zin van afspraken die we samen maken en die ook worden nagekomen’ aldus Lamers High Tech Systems.
Omdat Lamers aan zeer hoge eisen van hun eindklanten moet voldoen, vinden zij continuïteit van de relatie met hun leveranciers erg belangrijk. Wij realiseren dit door Lamers High Tech Systems te ondersteunen met:

  • Smeermiddel van ongeëvenaarde prestaties
  • Technische ondersteuning bij toepassingsvragen
  • Gebruiksvriendelijke verpakking
  • Stipte levering door levering uit voorraad.

Op die manier kunnen wij altijd snel schakelen, mocht een onverwachte situatie zich voordoen. ‘We houden standaard een levertijd van 2 weken aan. Maar we hebben meerdere keren meegemaakt dat er snel geleverd kan worden. Dat geeft ons flexibiliteit doordat ze kunnen mee schakelen indien nodig’ aldus Lamers High Tech Systems.

Onbezorgde leverancier

‘De samenwerking is eigenlijk probleemloos. Ik hoef er niet eens over na te denken. Als de rest van mijn leverancierspakket net zo probleemloos en makkelijk zou functioneren als FenS zou ik een heel blij man zijn’ aldus Lamers High Tech Systems.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

FenS groepsfoto personeel