Voedselveilige sprays

Voedselveilige sprays voor de voedselverwerkende- en farmaceutische industrie. Wij bieden een breed assortiment handzame sprays, voor iedere toepassing een oplossing! Dankzij de duidelijke kleurmarkering zijn de voedselveilige sprays gemakkelijk te herkennen en pak je nooit meer mis.

Neem contact met ons op!

Meer dan 1000+ bedrijven gingen u voor

FenS -

Smeermiddelen die 3 keer zolang mee gaan

Poppies Master Bakker heeft als doel de hoogst haalbare score te behalen tijdens hun voedselveilige audit. Wij ondersteunen Poppies hierbij door NSF-H1 gecertificeerde en kostenbesparende smeermiddelen te implementeren. Waar Poppies voorheen ieder jaar de olie moest vervangen, wordt de olie van FenS al voor het 3e jaar gebruikt.

Bekijk project
Verschillende opdrachtgevers

Voedselveilige spuitbussen

Sprays die worden gebruikt in de voedings- en farmaceutische industrie moeten aan strenge eisen voldoen. De spuitbussen moeten voedselveilig zijn en beschikken over de juiste certificaten hiervoor. Onze voedselveilige sprays beschikken allemaal over een NSF-H1 certificaat en kunnen veilig gebruikt worden in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt.

Makkelijk in gebruik

De voedselveilige sprays van BECHEM zijn eenvoudig in gebruik. De juiste hoeveelheid vet op de juiste plaats aanbrengen was nog nooit zo makkelijk. Dankzij het verlengstuk op de sprays kun je ook moeilijk bereikbare plaatsen smeren. Heb je het verlengstuk niet nodig? Dan klap je dit eenvoudig in en zit het niet in de weg.

Daarnaast zijn de sprays voorzien van duidelijke kleurmarkeringen. Iedere toepassing heeft zijn eigen kleur, zo verwar je een reinigingsspray nooit meer met een kettingspray.

Voor iedere toepassing een oplossing

BECHEM reinigingsspray

De Beruclean spray is een vetoplosmiddel en remmenreiniger. De spray verwijdert alle soorten olie- en vetvervuiling, verf en uitgeharde coatings.

BECHEM multifunctionele spray

Berusynth en Berulub sprays zijn hoog presterende voedselveilige smeermiddelen in sprayvorm en kennen een breed toepassingsgebied. Deze sprays verwijderen roest en bieden goede hechting.

BECHEM kettingspray

De synthetische kettingsprays zijn geschikt voor toepassingen met hoge temperaturen, zoals bakovens en droogovens dankzij hun brede temperatuurbereik. Daarnaast bieden de sprays uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie.

BECHEM antiseize spray

Deze spray op basis van siliconenolie, is speciaal ontwikkeld als montage- en onderhoudsmiddel voor afdichtingen. De spray kenmerkt zich door goede bevochtigingseigenschappen en minimaal verdampingsverlies bij hoge temperaturen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

FenS groepsfoto personeel